Добре дошли на всички!

Казвам се Нина Ежова и съм клиничен психолог.

През 2012 година завърших бакълавърската си степен в ПУ “Паисий Хилендарски”.

Любовта ми към психологията и желанието да се усъвършенствам, да уча и да надграждам, ме доведе в Лондон през 2013 година. Завърших магистърската си степен по приложна психология в London Metropolitan University.

От 2017 година съм член на Дружеството на психолозите в България, както и член на Британското Психологическо Дружество- British Psychological Society (BPS).

През последните няколко години, работих в един от най- големите и натоварени центрове за жени и деца, жертви на домашно насилие в Лондон.

Имах честта да бъда Safeguarding Children Champion, като отговарях и планирах стъпките при тежки случаи на деца, жертви на сексуално, емоционално и физическо насилие. Участвала съм на десетки конференции, защитавайки правата на жени и деца в риск.

Високите професионални стандарти в Лондон, налагат на специалисти като нас да се обучават постоянно. За да бъдеш добър професионалист, се иска не само диплома, но знания, практика, неспиращо развитие и разбира се любов към това, което правиш.

Присъствала съм на десетки обучения в Обединеното Кралство, които са акредитирани от CPD (Continuing Professional Development), като Stress Management (Справяне със стреса), Positive Psychology (Позитивна психология), CBT (Когнитивно- поведенческа терапия), Familiy Therapy (Семейна терапия), Art Therapy (Арт терапия), Safeguarding Children- Level 1,2.3.

През май 2022 година, приключих едногодишна следдипломна квалификация към Медицински Университет Пловдив по „Психология и Психотерапия на кризисните състояния“

Автор съм и на първият на български език „Журнал за благодарности и позитивни утвърждения за деца“, който издадох през 2023 година. Стотици деца, вече се докоснаха до него и развиват своята увереност и емоционална интелигентност.

Работя с хора от цял свят, с различни етнически и културни особености, което ми дава възможност да бъда гъвкава, разбираща и да се нагласям спрямо индивидуалните характеристики на клиента.

Имам опит в работа с хора с тревожни разстройства, депресивни състояния, зависимости, ниско самочувствие, социална тревожност, стрес, житейски кризи, както и работа с двойки.

През последните няколко години водя и групови терапии, които са доста разпространени, тук на Запад, но тепърва прохождат в България.

В момента съм се отдала на частната си практика, като работя онлайн с хора от цял свят.

Всички отговори са в теб! Трябва ти само желание за промяна!

С любов,
Нина Ежова