След като няколко години се борих с негативното си мислене, посещавайки различни семинари и терапевти, ми се искаше да бях срещнала Нина много по- рано. Нина ми помогна да идентифицирам дълбоко вродените модели на моето негативно и саморазрущаващо мислене. Тя ми помогна да науча практически стратегии, които да прилагам в моменти на дисбаланс и когато изпадах в дупки. След няколко месеца работа с нея, добих самочувствие и най- вече върнах вярата в себе си и в собствените си способности. В резултат на това намерих нова работа и в момента имам нов партньор до себе си. Промяната не е нещо невъзможно, стига да попаднеш на правилния професионалист и разбира се да прилагаш наученото.

След като няколко години се борих с негативното си мислене, посещавайки различни семинари и терапевти, ми се искаше да бях срещнала Нина много по- рано.
Нина ми помогна да идентифицирам дълбоко вродените модели на моето негативно и саморазрущаващо мислене. Тя ми помогна да науча практически стратегии, които да прилагам в моменти на дисбаланс и когато изпадах в дупки.
След няколко месеца работа с нея, добих самочувствие и най- вече върнах вярата в себе си и в собствените си способности. В резултат на това намерих нова работа и в момента имам нов партньор до себе си.
Промяната не е нещо невъзможно, стига да попаднеш на правилния професионалист и разбира се да прилагаш наученото.