Борех се с тревожно разстройство от години. Бях се записала за участие на едно от събитията, които Нина организираше. Толкова много ме завладя енергията и харизмата и, за това реших да я потърся за индивидуални срещи. Нина обясни добре какво да правя, когато съм тревожна, защо се чувствам така, как емоциите и тялото са свързани и най- вече разнищи и стигна до корена на проблема. До преди да я срещна, имах чувството, че тревожността ще е нещо, което ще е с мен през целия ми живот и никога няма да изчезне. Съпругът ми дори се шегува, че Нина има тайна магическа пръчка, с която просто разбулва мистерии. Като човек, който няколко месеца работи с нея, бих казала че тя притежава не само знания, но огромно сърце и желание да помогне. Тя определено знае как да види света през твоите очи и с леки модификации, да му придаде друг, по- красив облик. Хиляди благодарности за твоята всеотдайност!

Борех се с тревожно разстройство от години. Бях се записала за участие на едно от събитията, които Нина организираше. Толкова много ме завладя енергията и харизмата и, за това реших да я потърся за индивидулни срещи.
Нина обясни добре какво да правя, когато съм тревожна, защо се чувствам така, как емоциите и тялото са свързани и най- вече разнищи и стигна до корена на проблема. До преди да я срещна, имах чувството, че тревожността ще е нещо, което ще е с мен през целия ми живот и никога няма да изчезне. Съпругът ми дори се шегува, че Нина има тайна магическа пръчка, с която просто разбулва мистери. Като човек, който няколко месеца работи с нея, бих казала че тя притежава не само знания, но огромно сърце и желание да помогне. Тя определено знае как да види света през твоите очи и с леки модификации, да му придаде друг, по- красив облик. Хиляди благодарности за твоята всеотдайност!